Verhuisd!

Fietslab Gelderland is de komende zomer mobiel! Na ruim een jaar op het station Arnhem CS te hebben gewerkt popt het Fietslab komende zomer op verschillende locaties op. Je vindt ons bijvoorbeeld op het RijnWaaldpad Festival in Arnhem en bij het NK Wegwielrennen in Ede.


Op maandag 4 juni 2018 werd het eerste fysieke Fietslab Gelderland geopend op het station Arnhem CS. Na bijna een jaar gebruik gemaakt te hebben van deze prachtige locatie zijn de deuren vanaf 1 mei gesloten. We zijn ontzettend blij dat we in deze periode vele reizigers, professionals en andere geïnteresseerden hebben mogen verwelkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen over hoe we meer mensen op de fiets kunnen krijgen. Daarom danken we de NS voor de mooie samenwerking en de mogelijkheid om vanuit deze plek te kunnen werken.


Ook al hebben we momenteel geen vaste locatie meer, U kunt nog steeds terecht bij Fietslab Gelderland met Uw fietsidee of voor samenwerking. Stuur daarvoor een mail naar norbert@fietslabgelderland.nl


Daarnaast kunt U het Fietslab vinden op de volgende Gelderse sportevenementen:

FIETSLAB-GD-Tagline_Logo_RGB.png

  1. RijnWaalpad Festival - Arnhem 30 mei

  2. Rush Hour Nijmegen 31 mei

  3. NK Bedrijven Weg/MTB/Tijdrit - Montferland 16 en 23 juni

  4. NK Wegwielrennen - Ede 26 t/m 30 juni

  5. Boels Ladies Tour - Arnhem en Nijmegen 3 t/m 8 september

  6. EK Baanwielrennen - Apeldoorn 16 t/m 20 oktober

En we blijven natuurlijk actief met projecten, evenementen, workshops en nog veel meer!

Norbert Mol