18 juni: SHIFT #2 - Heel Gelderland Fietst

Dinsdag 18 juni zal de tweede show uit de reeks SHIFT - Heel Gelderland Fietst plaatsvinden. Na een succesvolle eerste editie over de kansen voor de deelfiets in Gelderland, zal in dit event draaien om de fiets als meer dan slechts een vervoermiddel. Deze editie van SHIFT is een officieel side event van het NK Wegwielrennen. Aanmelding is vereist.

Read More
Norbert Mol
Winnaar Fietshelden campagne bekend

Uit vele inzendingen is op 22 mei de winnaar van de Fietshelden campagne bekend gemaakt. De zevenjarige Kaj uit Nijmegen is als winnaar uit de koker gekomen. Zijn idee voor een speurtocht op de fiets is door de jury als beste beoordeeld en maakt kans om door de provincie gerealiseerd te worden.

Read More
Norbert Mol
Verhuisd!

Fietslab Gelderland wordt mobiel en popt deze zomer op verschillende Gelderse sportevenementen op. Uiteraard kunt U nog steeds bij ons terecht met Uw fietsidee of voor samenwerking.

Read More
Norbert Mol
Terugblik SHIFT #1 - Heel Gelderland Fietst

Hoe willen we dat Gelderland er in de toekomst uit zal zien en hoe groot is de rol van de fiets in die toekomst? Deze vragen stonden centraal op 17 april 2019 tijdens de eerste editie van SHIFT - Heel Gelderland Fietst in Rozet in Arnhem. Hélène van Heijningen, Bob Dolphijn en Klaas-Jan Gräfe gaven hun kijk op de toekomst van de deelfiets in Gelderland. Welke impact heeft de groei van deeflietsen op de Gelderse steden en hoe bereiden zij zich hier op voor?

Read More
Norbert Mol