Terugblik SHIFT #2 - Heel Gelderland Fietst

Op dinsdag 18 juni vond de twee editie van de reeks SHIFT: Heel Gelderland Fietst plaats in De Fietser in Ede met als centrale boodschap dat de fiets meer is dan een vervoermiddel. Vanuit verschillende perspectieven werd benadrukt dat de fiets een eenvoudig middel is om vele ingewikkelde problemen aan te pakken.

Read More
Norbert Mol
18 juni: SHIFT #2 - Heel Gelderland Fietst

Dinsdag 18 juni zal de tweede show uit de reeks SHIFT - Heel Gelderland Fietst plaatsvinden. Na een succesvolle eerste editie over de kansen voor de deelfiets in Gelderland, zal in dit event draaien om de fiets als meer dan slechts een vervoermiddel. Deze editie van SHIFT is een officieel side event van het NK Wegwielrennen. Aanmelding is vereist.

Read More
Norbert Mol
Winnaar Fietshelden campagne bekend

Uit vele inzendingen is op 22 mei de winnaar van de Fietshelden campagne bekend gemaakt. De zevenjarige Kaj uit Nijmegen is als winnaar uit de koker gekomen. Zijn idee voor een speurtocht op de fiets is door de jury als beste beoordeeld en maakt kans om door de provincie gerealiseerd te worden.

Read More
Norbert Mol
Verhuisd!

Fietslab Gelderland wordt mobiel en popt deze zomer op verschillende Gelderse sportevenementen op. Uiteraard kunt U nog steeds bij ons terecht met Uw fietsidee of voor samenwerking.

Read More
Norbert Mol