WAAR KAN DE FIETS ONS BRENGEN?

 
 
Screen Shot 2018-07-25 at 13.11.22.png

 

Kom met ons in contact en werk samen aan nieuwe oplossingen waarin de fiets centraal staat.

 

We zien dat steden en dorpen nu en in de toekomst voor tal van sociaal, maatschappelijke en economische uitdagingen staan. Wij geloven dat de fiets op elk vlak onderdeel kan zijn van oplossingen.

 

 

Nieuws

 

 

Onze pilots & projecten

 
 
 

Iedereen kan fietsen

In verschillende wijken van grotere gemeenten groeien veel kinderen op zonder fiets en zonder fietscultuur. We starten een pilots met fietslessen en geven kinderen toegang tot de fiets.

Lees meer →

 

Nieuwkomers op de fiets

De fiets ontsluit een nieuwe start in Nederland. Voor migranten maar ook voor mensen die altijd in de auto zitten. We gaan in gesprek en maken de fiets een aantrekkelijk alternatief.

Lees meer →

 
 
 

Bike Stop

Mensen fietsen steeds langere afstanden en er worden gelukkig ook steeds langere fietspaden aangelegd. De service infrastructuur groeit nog niet heel erg mee met deze ontwikkeling; daarom ontwikkelen wij Bike Stop: een ‘tankstation’ aan het snelfietspad.

Lees meer →

 

Ouderen op de fiets

Het aandeel fietsende ouderen wordt ieder jaar groter. Een mooie ontwikkeling, maar vooral fietsen met de e-bike zorgt soms ook voor onveilige situaties. Daarom willen we proberen duidelijk te maken hoe fietsen op een e-bike ook heel veilig kan.

Lees meer →